Over Bampro

Over Bampro

Bampro, al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner voor haar leveranciers en klanten

Bampro is een gerenommeerd bedrijf dat al jaren vooroploopt als innovatieve, maritieme elektronica specialist. Bampro is al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner voor haar klanten en leveranciers. De samenwerking met klanten en leveranciers heeft geleid tot een leidende positie in de markt. Bampro is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam (NL). Kenmerkend zijn haar langere termijn visie en gezonde financiële positie.

Er wordt jaar in jaar uit fors geïnvesteerd in personeel en materieel ten einde haar leidende positie te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Ons management en personeel zijn bijzonder toegewijd en hebben een grote passie voor klanten en techniek. Zij beseffen hoe belangrijk samenwerking is om het best mogelijke resultaat te bereiken. Door te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt wordt gebouwd aan een succesvolle relatie gebaseerd op onderling vertrouwen en respect.

Bampro heeft een grote passie voor haar klanten en de techniek.

Service 24/7

Een goed geïnstalleerd en werkend systeem vereist ervaring en vakkennis. De monteurs binnen Bampro beschikken over deze twee vereisten.

Mocht uw installatie echter toch niet optimaal werken dan beschikken wij binnen onze organisatie over een 24/7 servicedienst. Onze servicemedewerkers gaan allereerst samen met u telefonisch naar de beste oplossing zoeken. Dit biedt regelmatig uitkomst zodat een bezoek aan boord vermeden kan worden. Wanneer dit niet het geval is bezoeken wij u zo spoedig mogelijk waar dan ook ter wereld.

Intellian
Sailor
Sea Tel
Iridium
Orlaco